Nettverkskrav

Trådløs ruter – For å kunne bruke ditt HEOS-musikksystem bør du ha et fungerende trådløst (Wi-Fi) nettverk i hjemmet ditt. Hvis du ikke har et trådløst nettverk, ta kontakt med din lokale Denon-forhandler eller elektronikkforhandler for hjelp med å kjøpe og installere et trådløst nettverk i hjemmet ditt.

HEOS Extend Wireless Range Extender (selges separat) er tilgjengelig som tilbehør hvis du trenger å sette opp et nytt trådløst nettverk eller forlenge rekkevidden til ditt eksisterende nettverk. Kontakt Denon for mer informasjon om den trådløse forlengeren.

Høyhastighets Internett-tilkobling – HEOS får tilgang til Internett for å strømme musikk til hjemmet ditt fra mange populære online musikktjenester. HEOS er også laget for å gi deg programvareoppdateringer, som leveres via din Internett-tilkobling hjemme. DSL-, kabel- og fibertjenester vil gi deg den beste opplevelsen og påliteligheten. Du kan erfare ytelsesproblemer med langsommere Internett-tilkoblinger som satellittbaserte tjenester.

tilbake til toppen