Wandmontage

De HEOS HomeCinema soundbar kan aan de muur worden bevestigd met de geïntegreerde montagestukken. In de kartonnen verpakking kunt u een montagemal vinden. Gebruik een waterpas, plaats en bevestig de mal aan de muur op de gewenste locatie. Installeer de apparatuur* met de mal als hulp en verwijder dan de montagemal van de muur. Sluit de audio- en stroomkabels aan voordat u de soundbar op de wand monteert.

Raadpleeg een persoon die op de hoogte is van uw type stopcontact voor de geschikte elementen voor het ophangen van de luidspreker.

OPMERKING

Om de veiligheid te garanderen, raden wij u aan een aannemer om hulp te vragen als u de soundbar op de wand wilt monteren.

Voor een veilig gebruik van het apparaat, mag u geen items op het apparaat plaatsen of er iets aan hangen.

Zorg dat u de aansluitkabels aan de muur vastmaakt zodat er niet aan kan worden getrokken of erover worden gestruikeld waardoor het apparaat kan vallen. Controleer of het apparaat veilig is gemonteerd nadat de montagewerkzaamheden zijn voltooid. Wij raden u aan een veiligheidsdraad (niet inbegrepen) te installeren op de veiligheidsdraadopening op de onderkant van de soundbar om letsels van de gebruiker en anderen of materiële schade te voorkomen in het geval de soundbar zou vallen.

Controleer ook periodiek de veiligheid van het apparaat en kijk of er een kans bestaat dat het apparaat valt.

Denon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, letsels of ongevallen, veroorzaakt door problemen met de montagelocatie of -methode.

naar boven