Uw HEOS HomeCinema plaatsen

De soundbar van de HEOS HomeCinema moet zo dicht mogelijk bij het televisiescherm worden geplaatst. Deze moet van links naar rechts worden gecentreerd op het scherm en idealiter niet meer dan enkele centimeters hoger of lager. De meest gebruikelijke locatie is onder het scherm. Soms kan deze locatie moeilijk zijn omdat de voet van de TV in de weg staat. De HEOS HomeCinema heeft twee sets voetjes, 19 mm en 31 mm hoog, die de soundbar van de plank heffen voor een stabielere en aantrekkelijke installatie indien gebruikt met dit type televisie.

OPMERKING

Afhankelijk van uw TV-model of de installatielocatie, kan de ontvanger van de afstandsbediening op de TV verborgen zijn door de soundbar. Hierdoor is het mogelijk dat de afstandsbediening niet kan worden gebruikt omdat de afstandsbedieningssignalen de TV niet kunnen bereiken. Sluit in dat geval de meegeleverde IR-blaster aan. Bevestig het uiteinde van de IR-blaster aan op de ontvanger van het TV-afstandsbedieningssignaal en controleer of de afstandsbediening kan worden gebruikt voor het bedienen van de TV.

U kunt de HEOS HomeCinema soundbar ook op een plank of een meubel boven of onder het scherm plaatsen. Deze moet worden gecentreerd op het scherm en idealiter niet meer dan enkele centimeters hoger of lager. Het systeem zal doorgaans het beste klinken wanneer de voorzijde van de soundbar dicht bij of gelijk loopt met de voorrand van het meubel of de plank waarop deze rust. Dit vermindert ongewenste geluidsweerkaatsingen.

Plaats de draadloze subwoofer op een willekeurige plaats in de kamer. Voor het beste geluid, moet u de subwoofer dicht bij een muur of hoek plaatsen, binnen 6 meters van de soundbar en aan dezelfde zijde van de kamer als de soundbar. De draadloze subwoofer heeft een bereik van 8 meter. De draadloze subwoofer kan verticaal of horizontaal worden geplaatst. Bevestig de meegeleverde antislipstickers aan de subwoofer.

OPMERKING

Plaats de subwoofer niet waar gordijnen of meubelen het geluid zullen blokkeren. De poort op de achterkant van de subwooferbehuizing mag niet geblokkeerd zijn.

naar boven