De ingangsbron wordt naar “Optical 1”, “Optical 2” of “Coaxial” geschakeld

De ingangsbron wordt automatisch naar “Optical 1”, “Optical 2” of “Coaxial” geschakeld wanneer de op dit toestel aangesloten tv wordt ingeschakeld.

Stel “Uit” in op “Automatisch Afspelen”. koppeling

De ingangsbron wordt automatisch naar “Optical 1”, “Optical 2” of “Coaxial” geschakeld, ongeacht of de tv die op dit apparaat is aangesloten, is uitgeschakeld.

Sommige tv’s verzenden zelfs digitale signalen wanneer ze zijn uitgeschakeld. Wanneer u dit apparaat met dergelijke tv’s en een digitale aansluiting gebruikt, kan de functie “Automatisch Afspelen” worden geactiveerd, ook als de tv uit is. Met de volgende instellingen koppelt u dit apparaat aan de afstandsbediening van de televisie bij bedieningen om automatisch afspelen via de audio van de televisie in te schakelen.

Zet de functie “Automatisch Afspelen” in het instellingenmenu op “Uit”. koppeling
Stel met de functie “IR-bediening” in het instellingenmenu de bediening van “Ingang Optical In 1”, “Ingang Optical In 2” of “Ingang Coaxial In” in op de aan/uit-knop van de afstandsbediening van uw tv. koppeling

Stel dit in afhankelijk van de aansluiting (OPTICAL 1, OPTICAL 2 of COAXIAL) van dit apparaat, die op de tv is aangesloten.

naar boven