Krachtige prestaties

Uitgerust met een USB-DAC-functie als ondersteuning van weergave van geluidsbronnen met een hoge resolutie

Dit toestel ondersteunt de weergave van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD (2,8/5,6/11,2 MHz) en PCM-bestanden tot 384 kHz/32 bits. Het zorgt voor weergave van hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie die via een USB-B verbinding van een computer naar dit toestel worden gestuurd.

Ondersteunt een groot aantal verschillende apparaten met digitale ingangen

Voorzien van twee optische digitale ingangen en één coaxiale digitale ingang om televisies en andere apparaten op digitale ingangen aan te sluiten. Dit toestel heeft ook een automatische weergavefunctie. Wanneer een met een digitale aansluiting op dit toestel aangesloten apparaat wordt ingeschakeld, schakelt dit toestel automatisch aan en wordt er audio van het apparaat afgespeeld.

Kan met de afstandsbediening van uw tv worden bediend

Doordat het infraroodsignaal van de afstandsbediening van uw tv kan worden geregistreerd, kunt u dit apparaat bedienen met de afstandsbediening van de tv. koppeling

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie.

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, inclusief het beluisteren van internetradio en het afspelen van audiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Ondersteunt AirPlay 2® draadloze audio

Synchroniseer meerdere met AirPlay 2 compatibele apparaten of luidsprekers voor simultane weergave.

Dit toestel ondersteunt AirPlay 2 en vereist iOS 11.4 of een latere versie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Ondersteuning voor naadloze weergave

Weergave zonder pauze tussen muziekbestanden.
(alleen voor WAV/FLAC/Apple Lossless/DSD)

Compatibel met de HEOS App∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

Download de geschikte HEOS App voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN of Wi-Fi (draadloos LAN) netwerk waarmee de iPad, iPhone of Android-apparaten is verbonden.

HEOS voorziet streaming muziek van uw favoriete online muziekbronnen

HEOS app operation PMA150H

HEOS draadloos geluidssysteem voor meerdere kamers zorgt ervoor dat u altijd en overal in huis van uw favoriete muziek kan genieten. Door gebruik te maken van uw bestaande thuisnetwerk en de HEOS App (beschikbaar voor iOS, Android en Amazon-apparaten), kan u muziek ontdekken, doorbladeren en muziek afspelen van je eigen muziekbibliotheek of van vele online streaming muziekdiensten.

Wanneer meerdere HEOS-apparaten aangesloten zijn op hetzelfde netwerk, kunnen de HEOS-apparaten gegroepeerd worden om tegelijkertijd dezelfde muziek op alle apparaten af te spelen of kan er op elk afzonderlijk HEOS-apparaat andere muziek worden afgespeeld.

Versterkingsselectiefunctie versterker hoofdtelefoon

Dit toestel heeft een functie voor de versterkingsregeling met drie niveaus die kunnen worden geschakeld in overeenstemming met de kenmerken van de aangesloten hoofdtelefoon.

Afstandsbediening voor systeem bijgeleverd

Bevat een afstandsbediening voor het systeem die ook kan worden gebruikt voor bediening van de Denon CD-speler DCD-100.

OLED-display (Organic Light Emitting Diode) dat 3 lijnen kan weergeven

Uitgerust met functie Modus Auto stand-by die het stroomverbruik verlaagt

naar boven