Geluid met hoge kwaliteit

Uitgerust met een versterker van klasse D van hoge kwaliteit

De versterker bevat Qualcomm® DDFATM-technologie. Het uitgangsfasecircuit gebruikt een discrete BTL-constructie die een hogere S/N en een lagere vervorming realiseert dan de gebruikelijke versterkers van klasse D. Daarnaast genereert het uitgangsvermogen van 70 W+70 W (4 Ω/ohm), dat krachtiger is dan het formaat van de behuizing, het “delicate maar krachtige geluid” van de ideale audio-afspeelomgeving van Denon.

Qualcomm DDFA logo 2

Qualcomm DDFA is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. DDFA is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Hoofdtelefooncircuit van hoge kwaliteit

Het hoofdtelefooncircuit van hoge kwaliteit heeft een constructie van discrete uitgangsfasen voor een luisterervaring van hoge kwaliteit, zelfs wanneer u ’s avonds laat met de hoofdtelefoon naar muziek luistert enzovoort.

Hoge bitsnelheid en hoge bemonstering met Advanced AL32 Processing Plus

Er werd een hoge bitsnelheid en hoge bemonstering bereikt met het unieke gegevensinterpolatie-algoritme van Denon. 16-bits audiosignalen worden geconverteerd naar een hoge bitsnelheid van 32-bits en 44,1 kHz samplingsignalen worden geüpsampled met 16x om het opnieuw creëren van geluidsgolven vloeiendere te maken. Ook de gegevensinterpolatie wordt gebruikt. Hiermee worden interpolatiepunten van omgevende punten voorspeld om audio te bieden die zo nauw mogelijk aanleunt bij het originele geluid. Dit uitgebreide herstel van gegevens die verloren zijn gegaan tijdens de digitale opname, zorgt voor een fijne, vervormingsvrije rendering, een nauwkeurige geluidslokalisering, rijke lage tonen en het opnieuw creëren van geluid dat dicht aanleunt bij het originele geluid.

Elektrolytische condensators met hoge geluidskwaliteit

Het toestel beschikt over dezelfde elektrolytische condensators met hoge geluidskwaliteit op audiofielniveau van Denon die specifiek worden gebruikt in topklassemodellen.

naar boven