Krachtige prestaties

Meesterlijke thuisbioscoopervaring – 8K gereed

Al 110 jaar lang streeft Denon ernaar de meeste geavanceerde technische prestaties op het vlak van audio en video te leveren. Om die erfenis en geest van innovatie eer aan te doen, levert de AVC-A110 een ultra-premium 8K thuisbioscoopervaring.

Met 8K/60Hz passthrough, 4K/120Hz passthrough voor gaming en ondersteuning voor de nieuwste HDMI-specificaties, kunt u vandaag de beste 4K thuisbioscoopervaring tot stand brengen en ontspannen met de zekerheid dat u weet dat uw AV-ontvanger 8K gereed is wanneer u dat bent. Geniet van 3D-audio en -video van de hoogste kwaliteit voor zelfs de meest veeleisende amusementsbehoeften.

HDCP 2.3

Dit toestel is compatibel met de standaard HDCP 2.3 voor de bescherming van het auteursrecht.

Digitale videoprocessor zorgt voor de opwaardering van SD (resolutie) of HD (720p/1080p) / 4K tot 8K

Feature2 X47

Dit toestel is uitgerust met een 8K video-opwaarderingsfunctie waarmee SD (Standard Definition) of HD (High Definition) kan worden uitgevoerd via HDMI met een resolutie van 8K (7680 × 4320 pixels). Met deze functie kan het apparaat worden aangesloten op een TV met één HDMI-kabel en worden HD-beelden geproduceerd voor elke videobron.

Uitgerust met HDMI ZONE2-uitgang koppeling

De ZONE2-uitgang voor meerdere kamers bevat een HDMI-uitgang die u kunt gebruiken om te genieten van een andere A/V-bron in die kamer, terwijl een ander programma speelt in de hoofdkamer.

HDMI-aansluitingen voor het verbinden van diverse digitale AV-apparaten (8 ingangen, 3 uitgangen):

Feature3 X4200

Voor het aansluiten op een groot aantal digitale bronnen, beschikt dit toestel over 8 HDMI-ingangen, inclusief 1 op het voorpaneel waarmee u snel en handig een camcorder, spelconsole of ander HDMI-apparaat kunt aansluiten. Er zijn twee HDMI-uitgangen voor de hoofdkamer en een derde HDMI-uitgang voor een andere kamer.

Compatibiliteit met de eARC (Enhanced Audio Return Channel)-functie

De eARC-functie is compatibel met conventionele met de ARC-functie compatibele audioformaten, naast de meerkanaalse lineaire PCM, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS:X en andere audioformaten die een gewone ARC-functie niet kan uitzenden.
Daarnaast zorgt het aansluiten op een met de eARC-functie compatibele televisie ervoor dat u kunt genieten van surroundweergave van de audio-inhoud die wordt weergegeven vanaf uw televisie met een betere kwaliteit.

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie. koppeling

Feature4 X4200

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, inclusief het beluisteren van internetradio en het afspelen van audiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen.

Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Ondersteunt “AirPlay 2®” draadloze audio.

Synchroniseer meerdere met AirPlay 2 compatibele apparaten of luidsprekers voor simultane weergave.

Dit toestel ondersteunt AirPlay 2 en vereist iOS 11.4 of een latere versie.

Afspelen van DSD- en FLAC-bestanden via USB en netwerken

Dit toestel ondersteunt de weergaven van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD- (5,6 MHz) en FLAC 192 kHz-bestanden. Het biedt weergave met hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten koppeling

Feature5 X4200

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Audio in meerdere kamers koppeling

Feature6 AVRX4200WE3

U kunt de respectieve ingangen selecteren en weergeven in de MAIN ZONE, ZONE2 und ZONE3.
Wanneer de functie Alle zones Stereo wordt gebruikt, kunt u daarnaast in alle zones tegelijk genieten van muziek die in de MAIN ZONE wordt afgespeeld. Dit is nuttig wanneer u achtergrondmuziek wilt laten verspreiden in het hele huis.

Energiebesparingsdesign

Dit toestel is uitgerust met een ECO-modus functie waarmee u kunt genieten van muziek en films, terwijl het stroomverbruik wordt verminderd tijdens het gebruik. Het beschikt ook over een automatische standby-functie die de voeding automatisch uitschakelt wanneer het toestel niet in gebruik is. Hierdoor wordt onnodig stroomverbruik voorkomen.

Compatibel met de app “Denon 2016 AVR Remote”∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

Denon app operation 2

Samen met vele nieuwe functies, werden de grafische weergave en de gebruikersinterface volledig herzien. De nieuwe app geeft je volledige controle over dit toestel en ook toegang tot de het set-upmenu voor gedetailleerde aanpassingen vanaf uw telefoons of tablets. De app “Denon 2016 AVR Remote” geeft u ook snel toegang tot de statusweergave van de ontvanger, optiemenu’s, controle over de Denon Blu-ray-disc-speler en de online gebruikershandleiding voor uw gemak.

Download de geschikte “Denon 2016 AVR Remote”-app voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN- of Wi-Fi-netwerk (draadloos LAN) waarmee de iPad, iPhone of Android™ is verbonden.

HEOS voorziet streaming muziek van uw favoriete online muziekbronnen

HEOS app operation 2

HEOS draadloos geluidssysteem voor meerdere kamers zorgt ervoor dat u altijd en overal in huis van uw favoriete muziek kan genieten. Door gebruik te maken van uw bestaande thuisnetwerk en de HEOS App (beschikbaar voor iOS, Android en Amazon-apparaten), kan u muziek ontdekken, doorbladeren en muziek afspelen van je eigen muziekbibliotheek of van vele online streaming muziekdiensten.

Wanneer meerdere producten met ingebouwde HEOS-apparaten worden aangesloten op hetzelfde netwerk, kunnen ze worden gegroepeerd om tegelijkertijd dezelfde muziek op alle producten of kan er op elk apparaat andere muziek worden afgespeeld.

naar boven