Geluid met hoge kwaliteit

Hoge bitsnelheid en hoge bemonstering met Advanced AL32 Processing Plus

Er werd een hoge bitsnelheid en hoge bemonstering bereikt met het unieke gegevensinterpolatie-algoritme van Denon. 16-bits audiosignalen worden geconverteerd naar een hoge bitsnelheid van 32-bits en 44,1 kHz samplingsignalen worden geüpsampled met 16x om het opnieuw creëren van geluidsgolven vloeiendere te maken. Ook de gegevensinterpolatie wordt gebruikt. Hiermee worden interpolatiepunten van omgevende punten voorspeld om audio te bieden die zo nauw mogelijk aanleunt bij het originele geluid. Dit uitgebreide herstel van gegevens die verloren zijn gegaan tijdens de digitale opname, zorgt voor een fijne, vervormingsvrije rendering, een nauwkeurige geluidslokalisering, rijke lage tonen en het opnieuw creëren van geluid dat dicht aanleunt bij het originele geluid.

DAC-masterklokdesign voor de ideale klok

Om optimaal gebruik te maken van de eigenschappen van de halfgeleider van dit toestel, is het belangrijk om een bijzonder nauwkeurig kloksignaal te gebruiken voor de bewerkingen van de halfgeleider. Dit model bevat 2 nieuwe oscillators, één voor elke frequentie. Deze oscillators zijn ontwikkeld om de faseruis die wordt veroorzaakt door de frequentieverplaatsing aanzienlijk te verlagen en zo een meer stabiele en meer accurate klok te bereiken dan ooit voorheen. De masterklok bevindt zich dicht bij de D/A Converter en vermindert jitter om een natuurgetrouwe weergave te bereiken.

Geavanceerd S.V.H. Mechanisme en Directe mechanische aardingsconstructie

Elk deel van de pas ontwikkelde geavanceerde S.V.H. Mechanisme is gemaakt uit ander materiaal afhankelijk van het doel, met inbegrip van een in aluminium gegoten lade. Het hoge gewicht van deze onderdelen verbetert het dempen en de resonantiepunten zijn ook gedecentraliseerd voor een hoog niveau van demping. Het midden van de zwaartekracht van de mechanische onderdelen is gezakt. Naast het verminderen van de interne trilling, veroorzaakt door het draaien van de schijf, maakt dit de structuur ook bestand tegen externe trilling. Er wordt ook een Directe mechanische aardingsconstructie gebruikt. Via maatregelen zoals het plaatsen van de voedingstransformator naast de voet, verwijdert deze constructie grondig de effecten van interne en externe trilling en verhindert deze de overdracht van onnodige trillen en de emissie van ruis.

naar boven