Een geluidsmodus selecteren

Druk op MOVIE, MUSIC of GAME om een geluidsmodus te selecteren.

MOVIE :

Schakelt naar de geschikte geluidsmodus voor weergave van films en tv-programma’s.

MUSIC :

Schakelt naar de geschikte geluidsmodus voor weergave van muziek.

GAME :

Schakelt naar de geschikte geluidsmodus voor het spelen van spelletjes.

De knop MOVIE, MUSIC of GAME onthoudt de laatste geluidsmodus die voor deze knop was geselecteerd. Wanneer u op MOVIE, MUSIC of GAME drukt, wordt dezelfde geluidsmodus opgeroepen als de modus die was geselecteerd bij de vorige weergave.

Als de inhoud die wordt afgespeeld de eerder geselecteerde geluidsmodus niet ondersteunt, wordt automatisch de meest geschikte geluidsmodus voor de inhoud geselecteerd.

De geluidsmodus schakelen

Houd MOVIE, MUSIC of GAME ingedrukt om een lijst met selecteerbare geluidsmodi weer te geven. Telkens wanneer u op MOVIE, MUSIC of GAME drukt, verandert de geluidsmodus.

Terwijl de lijst wordt getoond, kunt u ook shirosankaku shirosankaku-Reverse gebruiken voor het selecteren van een geluidsmodus.

Probeer verschillende surroundweergavemodi en geniet van surroundweergave in uw favoriete modus.

Stel de surroundmodus in op Dolby Atmos/Surround wanneer u met Dolby Atmos gecodeerde inhoud afspeelt. Dolby Atmos/Surround biedt de optimale afspeelervaring vanuit met Dolby Atmos gecodeerde Blu-ray- en streamingbronnen en op kanalen gebaseerde inhoud. De standaardinstelling van deze receiver is Dolby Atmos/Surround.

Bracket Open Voorbeeld Bracket Close  Wanneer u MOVIE ingedrukt houdt

GUI Surround Auro X65

Dit toestel biedt niet alleen geluidsmodi die voldoen aan de formaten die op schijven zijn opgenomen, zoals Dolby en DTS, maar ook uitgebreide modustypes die overeenkomen met uw luidsprekerconfiguratie en “originele geluidsmodi” die de sfeer creëren van Rock Arena en Jazz Club, enz.

naar boven