Geluidsmodi en kanaaluitgang

Circle-Large Dit symbool staat voor de uitgangkanalen voor audio of de instelbare surround-parameters.

Double Ciecle Dit symbool staat voor de uitgangkanalen voor audio. De uitgangkanalen zijn afhankelijk van de instellingen van “Luidspr. config.”. koppeling

Smode & Cout1 X45
Smode & Cout2 X45

De toepasselijke geluidsmodus omvat “Dolby Surround” en geluidsmodi die “+Dolby Surround” hebben in de naam van de geluidsmodus.

De toepasselijke geluidsmodus omvat “DTS Neural:X” en geluidsmodi die “+Neural:X” hebben in de naam van de geluidsmodus.

De toepasselijke geluidsmodus omvat “DTS Virtual:X” en geluidsmodi die “+Virtual:X” hebben in de naam van de geluidsmodus.

Een signaal voor elk kanaal dat is opgenomen in een ingangssignaal wordt weergegeven als audio.

Audio wordt uitgevoerd wanneer “Subwoofermodus” in het menu is ingesteld op “LFE+Main”. koppeling

Audio wordt niet uitgevoerd wanneer “Luidspr. config.” - “Surr. Back” in het menu is ingesteld op “1 luidspr.”. koppeling

Voor de beste Auro-3D-ervaring zijn Surround hoog luidsprekers aanbevolen, maar u kunt ze vervangen door Achter hoog luidsprekers van een Dolby Atmos luidsprekerinstallatie in plaats van Surround hoog luidsprekers.

Dit wordt uitgevoerd als een Auro-3D-signaal wordt ingevoerd en het ingangssignaal Boven surround bevat.

Voor de beste Auro-3D-ervaring worden voorluidsprekers hoog en met surround aanbevolen, maar u kunt ook luidsprekers met Dolby Atmos gebruiken.

Audio wordt uitgevoerd van de luidsprekers die zijn opgegeven in de instellingen “Surround Parameter” – “Luidsprekerselectie”. koppeling

naar boven