7.1-kanaals luidsprekers aansluiten : Bi-amp-aansluiting van voorluidsprekers

Dit systeem speelt 7.1-kanaals bronnen af. U kunt de Bi-amp aansluiting gebruiken voor de voorluidsprekers. Bi-Amp aansluiting is een methode voor het aansluiten van afzonderlijke versterkers op de tweeter- en de wooferaansluiting van een luidspreker die dubbele versterking ondersteunt. Via deze aansluiting is EMF (stroom die wordt geretourneerd zonder te worden uitgevoerd) achteruit mogelijk vanaf de woofer voor stroming in de tweeter zonder de geluidskwaliteit te beïnvloeden, produceert een hogere geluidskwaliteit.

U kunt luidsprekers aansluiten voor maximaal 9 kanalen voor MAIN ZONE. Wanneer u luidsprekers voor 8 of meer kanalen aansluit, schakelen de uitvoerluidsprekers automatisch volgens het ingangssignaal en de geluidsmodus.

Pict SP Layout 7.1 BiAmp
OPMERKING

Denk er, bij het maken van bi-amp aansluitingen, aan de zekering of het snoer tussen de wooferaansluiting van de luidspreker en de tweeteraansluitingen te verwijderen.

Conne SP 7.1 BiAmp X44E3

De hoog luidsprekers, plafond luidsprekers en luidsprekers met Dolby Atmos Enabled kunnen worden aangesloten op de HEIGHT1 luidsprekeraansluitingen. Stel de luidspreker die moeten worden aangesloten in onder “Hoogte” - “indeling” in het menu. koppeling

naar boven