ZONE aansluiten

U kunt de volgende drie methoden gebruiken om video en audio af te spelen in ZONE2 en ZONE3.

“Aansluiting door middel van de HDMI ZONE2 aansluiting” koppeling

“Aansluiten via de video-uitgang en de luidsprekeruitgang” koppeling

“Aansluiten via de video-uitgang en de externe stroomversterkers” koppeling

Aansluiting 1: Aansluiten via de HDMI ZONE2 aansluiting

Wanneer een TV wordt aangesloten op de HDMI ZONE2 OUT aansluiting, kunt u een video of audio afspelen vanaf het apparaat dat is aangesloten op de HDMI 1 – 7 IN aansluiting in ZONE2 (HDMI ZONE2-functie).

Pict ZONE Audio1 AVRX5200WE3

Wanneer een TV is aangesloten op de HDMI ZONE2 OUT aansluiting en MAIN ZONE en ZONE2 zijn ingesteld op dezelfde ingangsbron, kan audio van MAIN ZONE worden gedownmixt naar 2-kanaals audio.

Aansluiting 2 : Aansluiten via de video-uitgang en de luidsprekeruitgang

Wanneer “Toewijsmodus” in het menu is ingesteld op een van de volgende opties, wordt audio uitgevoerd van de luidsprekers in ZONE2 of ZONE3. koppeling

Toewijsmodus: 7.1ch + ZONE2

Pict ZONE Audio2 X44E3

Toewijsmodus: 7.1ch + ZONE3

Pict ZONE Audio3 X44E3

Toewijsmodus: 7.1ch + ZONE2/3-MONO

Pict ZONE Audio4 X44E3

Toewijsmodus: 5.1ch + ZONE2/3

Pict ZONE Audio5 X44E3

Aansluiting 3: Aansluiten via de video-uitgang en de externe versterker

De audiosignalen van de ZONE2- en ZONE3-audio-uitgangen van dit toestel worden uitgevoerd naar de ZONE2- en ZONE3-versterkers en afgespeeld via deze versterkers.

Pict ZONE Audio6 X44E3

Het analoge audiosignaal en de 2-kanaals PCM-signaalingang van de HDMI-aansluiting of digitale afsluitingen (OPTICAL/COAXIAL) kunnen worden afgespeeld in ZONE2.

Als u andere HDMI-signalen dan 2-kanaals PCM wilt weergeven in ZONE2, stelt u “HDMI-audio” in op “PCM”. koppeling
2-kanaals PCM-signalen worden uitgevoerd vanaf een apparaat dat is aangesloten op de ingangsbron die is geselecteerd voor ZONE2 en kan worden weergegeven in ZONE2.
In dit geval wordt audio van MAIN ZONE ook geconverteerd naar 2-kanaals PCM-signalen als MAIN ZONE en ZONE2 zijn ingesteld op dezelfde ingangsbron. Afhankelijk van het weergaveapparaat, wordt het weergavesignaal mogelijk niet geconverteerd naar PCM, zelfs als deze instelling is geconfigureerd.

Het analoge audiosignaal en de 2-kanaals PCM-signaalingang van de digitale aansluitingen (OPTICAL/COAXIAL) kunnen worden afgespeeld in ZONE3.

Wanneer “Component video uit” in het menu is ingesteld op “ZONE2”, wordt de video-uitgang uitgevoerd naar de ZONE2-video. koppeling

Het menuscherm wordt niet uitgevoerd in ZONE2.

naar boven