Geluid met hoge kwaliteit

Met een discreet-circuittechnologie zorgt de stroomversterker voor een identieke kwaliteit voor alle 9 kanalen (165 watt x 9-kanaals)

Voor optimaal realisme en een verbazingwekkend dynamisch bereik, biedt de sectie van de stroomversterker discrete vermogensapparaten (niet geïntegreerd circuit).

Door het gebruik van vermogensapparaten met hoge stroom en hoog vermogen, kan de versterker de kwalitatieve luidspreker probleemloos besturen.

Dolby Atmoskoppeling

Dit toestel is uitgerust met een decoder die het Dolby Atmos-audioformaat ondersteunt. De plaatsing of beweging van geluid wordt nauwkeurig weergegeven door het toevoegen van overhead-luidsprekers zodat u kunt genieten van een ongelooflijk natuurlijk en realistisch surroundgeluidsveld.

DTS:Xkoppeling

Dit toestel is uitgerust met de DTS:X-decodertechnologie. DTS:X brengt de thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten met zijn verdiepte op objecten gebaseerde audiotechnologie die de begrenzing van kanalen opheft. Dankzij de flexibiliteit van objecten kan geluid groot of klein worden geschaald en met een grotere nauwkeurigheid dan ooit voorheen door de kamer worden verplaatst zodat een rijkere onderdompelende luisterervaring wordt bereikt.

DTS Virtual:Xkoppeling

DTS Virtual:X-technologie bevat door DTS ontwikkelde virtuele hoogte- en surroundgeluidsverwerking voor een meeslepende ervaring bij alle ingangsbronnen (stereo tot 7.1.4-kanaal) en luidsprekerconfiguratie.

DTS Virtual:X kan niet gebruikt worden wanneer hoog-luidsprekers worden aangesloten.

Audyssey LFC™ (Low Frequency Containment)koppeling

Audyssey LFC™ lost het probleem op van geluiden met lage frequenties die mensen in aangrenzende kamers of appartementen storen. Audyssey LFC™ bewaakt de audio-inhoud op een dynamische manier en verwijdert de lage frequenties die door muren, vloeren en plafonds gaan. Daarna wordt de psychoakoestische verwerking toegepast om de waarneming van lage tonen voor luisteraars in de kamer te herstellen. Het resultaat is een schitterende geluid dat de buren niet langer hindert.

Aparte subwoofers en Audyssey Sub EQ HT™koppeling

Het toestel heeft een uitvoercapaciteit voor twee subwoofers en het niveau en de vertraging kan voor elke subwoofer afzonderlijk worden aangepast.
Audyssey Sub EQ HT™ zorgt voor een naadloze integratie door eerst elk niveau en elk vertragingsverschil tussen de twee subwoofers te compenseren en vervolgens Audyssey MultEQ® XT32 toe te passen op beide subwoofers tegelijk voor een betere reactie en detail van de diepe bas.

De unieke weergavetechnologie met hoge kwaliteit van Denon “Denon Link HD” koppeling

Dit toestel is uitgerust met onze exclusieve “Denon Link HD” technologie. Indien aangesloten op een Denon-speler die Denon Link HD heeft, wordt de geluidslokalisatie nauwkeuriger met meer details en definitie. Het systeem werkt door de overdracht van kritieke kloktimingssignalen via de specifieke Denon Link HD aansluiting, zodat jitter die wordt veroorzaakt door de gewone digitale aansluitingen vermeden wordt. Dit effect kan worden toegepast op een audiobron van elk medium vanaf een Blu-ray-Disc-speler.

Auro-3D

Dit toestel is uitgerust met een Auro-3D-decoder.
Met Auro-3D worden Voor hoog (FHL+FHR), Surround hoog (SHL+SHR) en Boven surround (TS/optioneel) toegevoegd aan een conventioneel 5.1-kanaals systeem om een natuurlijk en realistisch geluidsveld te bereiken dat driedimensionaal en volledig onderdompelend is.

U kunt optimaal genieten van Auro-3D weergave indien u de luidsprekers op de juiste manier voor Auro-3D neerzet.

Square Black Auro-3D weergave

Pict SP Position Auro3D

Square Black  Dolby Atmos weergave

Pict SP Position Auro3D atmos

Auro-3D ondersteunt geen Dolby Atmos-configuratie met Top Front-, Top Middle- of Top Rear-luidsprekers.
Het is echter mogelijk zowel een Auro-3D als een Dolby Atmos te ondersteunen door een voor luidspreker hoog en achter luidspreker hoog toe te voegen aan een 5.1 configuratie.

Voor een optimale Auro-3D-ervaring zijn Surround hoog-luidsprekers sterk aanbevolen.

naar boven