Krachtige prestaties

4K 60Hz ingang/uitgang ondersteund

Feature1 X4200

Wanneer 4K Ultra HD (High Definition) wordt gebruikt, wordt een ingangs-/uitgangssnelheid van 60 beelden per seconde (60p) bereikt voor videosignalen. Wanneer aangesloten op een tv die compatibel is met 4K Ultra HD en 60p videosignaalinvoer, kunt u genieten van een gevoel van realisme dat alleen beschikbaar is bij HD-beelden, zelfs wanneer u snel bewegende video bekijkt.
Dit toestel ondersteunt ook beeldverwerking voor 4K 60p, 4:4:4 en 24-bits video’s. Door de video te verwerken met de originele resolutie, laat dit toestel u genieten van een naadloze HD-beeldkwaliteit.

Dit toestel ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) en BT.2020 voor een breder kleurgamma.

HDCP 2.2

Dit toestel is compatibel met de standaard HDCP 2.2 voor de bescherming van het auteursrecht.

Digitale videoprocessor voor het opwaarderen van analoge videosignalen (SD-resolutie) tot HD (720p/1080p) en 4K koppeling

Feature2 X4200

Dit toestel is uitgerust met een 4K video-opwaarderingsfunctie waarmee analoge video of SD (Standard Definition)-video kan worden uitgevoerd via HDMI met een resolutie van 4K (3.840 × 2.160 pixels). Met deze functie kan het apparaat worden aangesloten op een TV met één HDMI-kabel en worden HD-beelden geproduceerd voor elke videobron.

Uitgerust met HDMI ZONE2-uitgang koppeling

De ZONE2-uitgang voor meerdere kamers bevat een HDMI-uitgang die u kunt gebruiken om te genieten van een andere A/V-bron in die kamer, terwijl een ander programma speelt in de hoofdkamer.

HDMI-aansluitingen voor het verbinden van diverse digitale AV-apparaten (8 ingangen, 3 uitgangen):

Feature3 X4200

Voor het aansluiten op een groot aantal digitale bronnen, beschikt dit toestel over 8 HDMI-ingangen, inclusief 1 op het voorpaneel waarmee u snel en handig een camcorder, spelconsole of ander HDMI-apparaat kunt aansluiten. Er zijn twee HDMI-uitgangen voor de hoofdkamer en een derde HDMI-uitgang voor een andere kamer.

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie. koppeling

Feature4 X4200

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, inclusief het beluisteren van internetradio en het afspelen van audiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen.

Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Ondersteunt “AirPlay 2®” draadloze audio.

Synchroniseer meerdere met AirPlay 2 compatibele apparaten of luidsprekers voor simultane weergave.

Dit toestel ondersteunt AirPlay 2 en vereist iOS 11.4 of een latere versie.

Afspelen van DSD- en FLAC-bestanden via USB en netwerken

Dit toestel ondersteunt de weergaven van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD- (5,6 MHz) en FLAC 192 kHz-bestanden. Het biedt weergave met hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten koppeling

Feature5 X4200

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Audio in meerdere kamers koppeling

Feature6 AVRX4200WE3

U kunt de respectieve ingangen selecteren en weergeven in de MAIN ZONE, ZONE2 und ZONE3.
Wanneer de functie Alle zones Stereo wordt gebruikt, kunt u daarnaast in alle zones tegelijk genieten van muziek die in de MAIN ZONE wordt afgespeeld. Dit is nuttig wanneer u BGM wilt laten verspreiden in het hele huis.

Energiebesparingsdesign

Dit toestel is uitgerust met een ECO-modus functie waarmee u kunt genieten van muziek en films, terwijl het stroomverbruik wordt verminderd tijdens het gebruik. Het beschikt ook over een automatische standby-functie die de voeding automatisch uitschakelt wanneer het toestel niet in gebruik is. Hierdoor wordt onnodig stroomverbruik voorkomen.

Compatibel met de app “Denon 2016 AVR Remote”∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

Denon app operation 2

Samen met vele nieuwe functies, werden de grafische weergave en de gebruikersinterface volledig herzien. De nieuwe app geeft je volledige controle over de AVR en ook toegang tot de het set-upmenu voor gedetailleerde aanpassingen vanaf uw telefoons of tablets. De app “Denon 2016 AVR Remote” geeft u ook snel toegang tot de statusweergave van de ontvanger, optiemenu’s, controle over de Denon Blu-ray-disc-speler en de online gebruikershandleiding voor uw gemak.

Download de geschikte “Denon 2016 AVR Remote”-app voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN- of Wifi-netwerk (draadloos LAN) als dat waarmee de iPhone of iPod touch is verbonden.

HEOS voorziet streaming muziek van uw favoriete online muziekbronnen

HEOS app operation 2

HEOS draadloos geluidssysteem voor meerdere kamers zorgt ervoor dat u altijd en overal in huis van uw favoriete muziek kan genieten. Door gebruik te maken van uw bestaande thuisnetwerk en de HEOS App (beschikbaar voor iOS, Android en Amazon-apparaten), kan u muziek ontdekken, doorbladeren en muziek afspelen van je eigen muziekbibliotheek of van vele online streaming muziekdiensten.

Wanneer meerdere HEOS-apparaten aangesloten zijn op hetzelfde netwerk, kunnen de HEOS-apparaten gegroepeerd worden om tegelijkertijd dezelfde muziek op alle apparaten af te spelen of kan er op elk afzonderlijk HEOS-apparaat andere muziek worden afgespeeld.

naar boven