Functies

Versterker van hoge kwaliteit verbetert de kwaliteit van het geluid

Uitgerust met 15 W + 15 W (6 Ω/ohm) versterkercircuits van hoge kwaliteit.

Eenvoudig en direct circuitontwerp voor een zuivere klank en vrij van kleuring

Biedt u een hoge geluidskwaliteit via het eenvoudige en directe concept. Het schakelsysteem is gemakkelijk, de signaalpaden zijn kort en alle negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn geminimaliseerd.

Modus Auto stand-by

Dit toestel beschikt ook over de modus Auto stand-by waarin het naar de stand-by stand overgaat als er 15 minuten niets gebeurt.

Laag stroomverbruik in stand-by

Het toestel is milieuvriendelijk ontworpen en verbruikt slechts 0,3 W in stand-bymodus.

Afstandsbediening

Dit toestel wordt geleverd met een afstandsbediening. Voor meer bedieningsgemak zijn deze knoppen zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden ingedrukt.

Uitgerust met een optische digitale audio-ingang, waardoor het toestel kan worden aangesloten op tv’s en digitale apparaten

U kunt de audio van een TV of mediaspeler digitaal aansluiten om te genieten van indrukwekkend geluid van hoge kwaliteit.

Draadloze verbinding met apparaten met Bluetooth-ondersteuning
koppeling

U kunt Bluetooth-apparaten, zoals smartphones en tablets aansluiten op dit toestel om ook muziek te beluisteren tijdens het lezen van uw e-mails en bezoeken van websites terwijl u weg bent van dit toestel. Daarnaast ondersteunt dit toestel audiocodecs van hoge kwaliteit, AAC om te genieten van muziek en games met een krachtig geluid.

Compacte luidsprekers met een hoge geluidskwaliteit

De luidsprekers hebben een zachtekoepeltweeter met hoge resonantie en een gevoelig kegelvormig membraan van 12 cm breed. Samen met het kanaal voor basreflex aan de achterkant geeft dit een krachtig volume met een scherp geluid voor hoge geluidskwaliteit.

naar boven