Hoge kwaliteit

Uitgerust met een versterker van klasse D van hoge kwaliteit

Het versterkergedeelte bevat Qualcomm® DDFATM-technologie van Qualcomm. Het uitgangsfasecircuit heeft een discrete constructie die een hogere S/N en een lagere vervorming realiseert in vergelijking met de gebruikelijke versterkers van klasse D. Daarnaast kunt u met de hoge 50 W + 50 W (4 Ω/ohm) uitgang, die de grootte van de behuizing overschrijdt, genieten van de ideale audioweergaveomgeving van Denon die een “delicaat maar krachtig geluid” levert.

Qualcomm DDFA is een product van Qualcomm Technologies International, Ltd. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen, gebruikt met toestemming. DDFA is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen, gebruikt met toestemming.

Hoge bitsnelheid en hoge bemonstering met Advanced AL32 Processing Plus

Er werd een hoge bitsnelheid en hoge bemonstering bereikt met het unieke gegevensinterpolatie-algoritme van Denon. 16-bits audiosignalen worden geconverteerd naar een hoge bitsnelheid van 32-bits en 44,1 kHz samplingsignalen worden geüpsampled met 16x om het opnieuw creëren van geluidsgolven vloeiendere te maken. Ook de gegevensinterpolatie wordt gebruikt. Hiermee worden interpolatiepunten van omgevende punten voorspeld om audio te bieden die zo nauw mogelijk aanleunt bij het originele geluid. Dit uitgebreide herstel van gegevens die verloren zijn gegaan tijdens de digitale opname, zorgt voor een fijne, vervormingsvrije rendering, een nauwkeurige geluidslokalisering, rijke lage tonen en het opnieuw creëren van geluid dat dicht aanleunt bij het originele geluid.

naar boven