Krachtige prestaties

Uitgerust met een USB-DAC-functie als ondersteuning van weergave van geluidsbronnen met een hoge resolutie

Dit toestel ondersteunt het afspelen van audiobronnen met een hoge resolutie, zoals DSD (2.8/5.6/11.2 MHz) en PCM-signalen tot 384 kHz/32 bits.
Het zorgt voor een hoge kwaliteitsweergave van bestanden met een hoge resolutie die via een USB-B-verbinding van een computer naar dit toestel worden gestuurd.

Compatibel met een breed scala aan apparatuur met een digitale ingang

Dit apparaat is voorzien van twee optische digitale ingang interfaces en één coaxiale digitale ingang interface zodat diverse soorten televisietoestellen en andere apparaten met een digitale ingang kunnen worden aangesloten.

Draadloze verbinding met apparaten met Bluetooth-ondersteuningkoppeling

U kunt Bluetooth-apparaten, zoals smartphones en tablets aansluiten op dit toestel om ook muziek te beluisteren tijdens het lezen van uw e-mails en bezoeken van websites terwijl u weg bent van dit toestel. Daarnaast ondersteunt dit toestel hoogwaardige audiocodecs, aptX Low Latency en AAC, zodat u kunt genieten van muziek en games met een krachtig geluid.

NFC-functie inbegrepen voor verbinden met één aanrakingkoppeling

U kunt dit toestel gewoon aanraken met een smartphone of tablet met NFC-ondersteuning om de voeding van dit toestel in te schakelen en een Bluetooth-verbinding te maken.

Ondersteunt verticale installatie

Dit toestel kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd. Het display draait automatisch om de installatierichting aan te passen.

Afstandsbediening van de installatie

Het toestel wordt geleverd met een systeemafstandsbediening die ook de Denon CD-speler DCD-50 kan bedienen.

naar boven