Firmware

Controleert op de nieuwste fimrwaregegevens over updates en upgrades, werkt de firmware bij en stelt de weergave van meldingsberichten voor updates en upgrades in.

Update

Werkt de firmware van dit toestel bij.

Check voor update:

Controleert of de firmware de nieuwste versie is. U kunt ook nagaan hoelang het ongeveer zal duren om een update te voltooien.

Start update:

Start het installatieproces van de update. Wanneer de update start, wordt het menuscherm uitgeschakeld. Tijdens de update wordt de voortgang weergegeven op het scherm.

Dit toestel probeert automatisch de update opnieuw uit te voeren wanneer het bijwerken mislukt. Als de update nog steeds mislukt, verschijnt een van de volgende berichten op het scherm. Controleer de netwerkinstellingen en -aansluitingen wanneer een van onderstaande meldingen verschijnt en probeer daarna nogmaals om de update te installeren.

Display

Beschrijving

Updating fail

Het installeren van de update is mislukt.

Login failed

Het aanmelden op de server is mislukt.

Server is busy

De server is bezet. Wacht enige tijd en probeer het dan opnieuw.

Connection fail

Verbinding met de server is niet tot stand gekomen.

Download fail

Het downloaden van de firmware is mislukt.

Notificatie

Wanneer de laatste firmware beschikbaar is, wordt een mededeling weergegeven op het tv-scherm bij het opstarten.

De mededeling wordt ongeveer 40 seconden weergegeven, nadat de stroom is ingeschakeld.

Update

Aan
(Standaard) :

Updatebericht weergeven.

Uit:

Updatebericht niet weergeven.

Upgrade

Aan
(Standaard) :

Upgradebericht weergeven.

Uit:

Upgradebericht niet weergeven.

Functie toevoegen

Toon nieuwe functies die kunnen worden gedownload naar dit toestel en voer een upgrade uit.

Upgradepakket:

Geef de items weer die moeten worden bijgewerkt.

Upgrade status:

Toont een lijst met aanvullende functies die door de upgrade worden geleverd.

Start upgrade:

Voer het upgradeproces uit.
Wanneer de upgrade start, wordt het menuscherm uitgeschakeld. De verstreken tijd van de upgrade wordt tijdens het uitvoeren van de upgrade getoond.

Raadpleeg de Denon-website voor meer details over updates.

Wanneer de procedure is voltooid, verschijnt “Geregistreerd” in het menu en kunt u upgrades uitvoeren. Als de procedure niet werd uitgevoerd, wordt “-------” weergegeven.
Het ID-nummer dat in dit scherm wordt getoond is vereist bij het uitvoeren van de procedure.
Het ID-nummer kan ook worden weergegeven door TUNER PRESET CH + en STATUS van het hoofdtoestel minstens 3 seconden ingedrukt te houden.

Wanneer de upgrade niet geslaagd is, zal een foutmelding in het display verschijnen die identiek is aan de melding in “Firmware” - “Update”. Controleer de instellingen en voer de upgrade opnieuw uit.

Opmerkingen over het gebruik van “Update” en “Functie toevoegen”

Om deze functies te kunnen gebruiken, moet voldaan worden aan de correcte systeemvereisten en instellingen voor een internetverbinding. koppeling

Schakel de stroom niet uit voordat de update of upgrade afgerond is.

Er is ongeveer 1 uur nodig tot het bijwerken/upgraden is voltooid.

Als het installeren van de update/upgrade eenmaal is gestart, kunnen de normale functies van dit toestel niet eerder weer worden gebruikt dan nadat de update/upgrade volledig is geïnstalleerd. Het is mogelijk dat back-updata voor de voor dit toestel ingestelde parameters, etc. worden teruggesteld.

Als de update of het bijwerken mislukt, dient u Power Button op het toestel langer dan 5 seconden ingedrukt te houden of het stroomsnoer uit te trekken en opnieuw in te steken. “Update Retry” verschijnt op de display en update herstart vanaf het punt waar de update mislukte. Controleer de netwerkomgeving, indien de fout zich ondanks dit nog steeds voordoet.

Informatie over de “Update” functie en “Functie toevoegen” zullen telkens op de Denon website aangekondigd worden, wanneer dergelijke plannen gedefinieerd zijn.

naar boven