Functies

Geluid met theaterkwaliteit

Laat uzelf onderdompelen in geluid met theaterkwaliteit van Denon met de Denon DHT-S216 soundbar. Met twee ingebouwde omlaag gerichte subwoofers, dubbele drivers met middenbereik, gedetailleerde heldere tweeters, verhogen uw geluid naar een nieuw niveau vanaf een laagprofiel ontwerp.

Op prestaties surroundgeluid

Met Dolby Digital-decodering, maakt u een ongelooflijk kamervullend surroundgeluid die uw amusement naar het volgende niveau brengt. Met de DTS Virtual:X-technologie biedt de Denon DHT-S216 ook onderdompelend geluid met hoogtekanalen, zodat een virtueel hoogte-effect wordt gecreëerd voor uw favoriet amusement.

Universele compatibiliteit met HDMI-ondersteuning ARC (Audio Return Channel)

Verzend audio van apps die in uw Smart TV en andere bronnen zijn ingebouwd via de ARC (Audio Return Channel) op de DHT-S216 en één HDMI-kabel (meegeleverd). Maakt ook de bediening van de Denon DHT-S216 via de afstandsbediening van uw tv mogelijk.

Draadloos muziek streamen

Geniet probleemloos van uw favoriete muziek door direct te streamen vanaf uw smart-apparaat naar uw soundbar met Bluetooth.

Denon Dialog Enhancer

Mis nooit nog een woord van uw favoriete tv-programma of film. Denon Dialog Enhancer verbetert de verstaanbaarheid — ideaal voor films en tv-programma’s. Zet de dialoog luider zonder dat u het algemene volume hoeft te regelen.

naar boven