Weergave

Krachtige prestaties

8K 60Hz ingang/uitgang ondersteund

Feature1 X37

Wanneer 8K Ultra HD (High Definition) wordt gebruikt, wordt een ingangs-/uitgangssnelheid van 60 beelden per seconde (60p) bereikt voor videosignalen. Wanneer aangesloten op een tv die compatibel is met 8K Ultra HD en 60p videosignaalinvoer, kunt u genieten van een gevoel van realisme dat alleen beschikbaar is bij HD-beelden, zelfs wanneer u snel bewegende video bekijkt.

Dit apparaat ondersteunt een breed bereik van HDR-inhoud, zodat video’s met een nog hogere definitie worden geleverd.

HDCP 2.3

Dit toestel is compatibel met de standaard HDCP 2.3 voor de bescherming van het auteursrecht.

Digitale videoprocessor zorgt voor de opwaardering van HD (1080p) / 4K tot 8K

Feature2 S76

Dit toestel is uitgerust met een 8K video-opwaarderingsfunctie waarmee HD (High Definition) 1080p/4K-video kan worden uitgevoerd via HDMI met een resolutie van 8K (7680 × 4320 pixels). Met deze functie kan het apparaat worden aangesloten op een TV met één HDMI-kabel en worden HD-beelden geproduceerd voor elke videobron.

Compatibiliteit met de eARC (Enhanced Audio Return Channel)-functie

De eARC-functie is compatibel met conventionele met de ARC-functie compatibele audioformaten, naast de meerkanaalse lineaire PCM, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS:X en andere audioformaten die een gewone ARC-functie niet kan uitzenden.
Daarnaast zorgt het aansluiten op een met de eARC-functie compatibele televisie ervoor dat u kunt genieten van surroundweergave van de audio-inhoud die wordt weergegeven vanaf uw televisie met een betere kwaliteit.

HDMI-aansluitingen voor het verbinden van diverse digitale AV-apparaten (6 ingangen, 1 uitgangen)

Feature3 X15

Dit toestel is uitgerust met 6 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgangen die kunnen worden aangesloten op verschillende HDMI-compatibele apparaten, zoals Blu-ray Disc-spelers, spelconsoles en HD-videocamcorders.

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie. koppeling

Feature4 X25

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, inclusief het beluisteren van internetradio en het afspelen van audiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen.

Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Ondersteunt “AirPlay 2®” draadloze audio.

Synchroniseer meerdere met AirPlay 2 compatibele apparaten of luidsprekers voor simultane weergave.

Dit toestel ondersteunt AirPlay 2 en vereist iOS 11.4 of een latere versie.

Afspelen van DSD- en FLAC-bestanden via USB en netwerken

Dit toestel ondersteunt de weergaven van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD- (5,6 MHz) en FLAC 192 kHz-bestanden. Het biedt weergave met hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten koppeling

Feature5 X25

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Bluetooth-hoofdtelefoon aansluiten

Dit toestel kan Bluetooth verzenden zodat u draadloos kunt genieten van audio via uw Bluetooth-hoofdtelefoon.

U kunt tegelijkertijd afspelen via aangesloten luidsprekers en de Bluetooth-hoofdtelefoon of alleen de Bluetooth-hoofdtelefoon gebruiken.

Feature7 X37

Audio in meerdere kamers koppeling

Feature6 AVR-X2100WE3

U kunt de respectieve ingangen selecteren en weergeven in de MAIN ZONE en ZONE2.
Wanneer de functie Alle zones Stereo wordt gebruikt, kunt u daarnaast in alle zones tegelijk genieten van muziek die in de MAIN ZONE wordt afgespeeld. Dit is nuttig wanneer u achtergrondmuziek wilt laten verspreiden in het hele huis.

Energiebesparingsdesign

Dit toestel is uitgerust met een ECO-modus functie waarmee u kunt genieten van muziek en films, terwijl het stroomverbruik wordt verminderd tijdens het gebruik. Het beschikt ook over een automatische standby-functie die de voeding automatisch uitschakelt wanneer het toestel niet in gebruik is. Hierdoor wordt onnodig stroomverbruik voorkomen.

Compatibel met de app “Denon 2016 AVR Remote”∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

Denon app operation 2

Samen met vele nieuwe functies, werden de grafische weergave en de gebruikersinterface volledig herzien. De nieuwe app geeft je volledige controle over dit toestel en ook toegang tot de het set-upmenu voor gedetailleerde aanpassingen vanaf uw telefoons of tablets. De app “Denon 2016 AVR Remote” geeft u ook snel toegang tot de statusweergave van de ontvanger, optiemenu’s, controle over de Denon Blu-ray-disc-speler en de online gebruikershandleiding voor uw gemak.

Download de geschikte “Denon 2016 AVR Remote”-app voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN- of Wi-Fi-netwerk (draadloos LAN) waarmee de iPad, iPhone of Android™ is verbonden.

HEOS voorziet streaming muziek van uw favoriete online muziekbronnen

Feature8 S76

HEOS draadloos geluidssysteem voor meerdere kamers zorgt ervoor dat u altijd en overal in huis van uw favoriete muziek kan genieten. Door gebruik te maken van uw bestaande thuisnetwerk en de HEOS App (beschikbaar voor iOS, Android en Amazon-apparaten), kan u muziek ontdekken, doorbladeren en muziek afspelen van je eigen muziekbibliotheek of van vele online streaming muziekdiensten.

Wanneer meerdere producten met ingebouwde HEOS-apparaten worden aangesloten op hetzelfde netwerk, kunnen ze worden gegroepeerd om tegelijkertijd dezelfde muziek op alle producten of kan er op elk apparaat andere muziek worden afgespeeld.

naar boven